image1

NEN2767

image2

NEN3140

image3

MJOP

Conditiemeting installaties: electrotechnisch, werktuigbouwkundig en bouwkundig

Hoe comfortabel en veilig is uw pand? Via de NEN2767 inspectiemethodiek krijgt u een objectieve beoordeling van de staat van uw electrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Van brandmeldinstallatie tot luchtbehandelingskast. Ook voor een bouwkundige inspectie kunt u bij Blom Inspecties terecht. Na een bouwkundige inspectie weet u of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud van uw pand. Denk aan bouwkundige onderdelen zoals de staat van vloeren, muren, metselwerk en daken. Zo krijgt u inzicht in alle disciplines: bouwkundig, electrotechnisch en werktuigbouwkundig.  

BOEI (Brandveiligheid, Onderhoud, Energie, Inzicht in wet- en regelgeving)  

Deze integrale inspectiemethodiek, ontwikkeld door het Rijksvastgoedbedrijf, licht uw gebouw van top tot teen door. Blom Inspecties voert uit en co├Ârdineert alle thema's van de Boei inspectie samen met een netwerk van inspecteurs. U krijgt een compleet beeld van de staat van onderhoud en kwaliteit van vastgoed en installaties.

Quickscan  

Naast een eerste indruk van de staat van uw electrotechnische, werktuigbouwkundige installaties of de bouwkundige staat van uw pand wordt met een quickscan ook duidelijk of er voldaan is aan de huidige wet- en regelgeving. Zo weet u wanneer er grote kosten aankomen, wat belangrijke gebreken zijn en sluit u risico's op boetes zoveel mogelijk uit. Ook aan te bevelen bij de aankoop van een pand.